Inschrijven

Hieronder kan je je inschrijven voor de sessie in oktober. Omdat ook wij gebonden zijn aan de huidige RIVM-regelgeving omtrent de corona, hebben we besloten de groep niet groter te maken dan 8 kinderen. Zo kunnen wij als vrijwilligers kijken wat werkt en wat minder goed werkt.

Iedereen tussen 7 en 17 jaar is welkom bij Coderdojo. Echter kunnen we door de huidige situatie niet toestaan dat er ouders bij de sessies aanwezig zijn. Ouders dienen hun kind(eren) later weer op te halen. Daarom is het van belang dat de deelnemers in staat zijn zelfstandig te kunnen werken en begrijpend kunnen lezen. De vrijwilligers proberen zoveel mogelijk iedereen goed op weg te helpen en te ondersteunen waar nodig.

Wanneer zijn de sessie?

We hebben voor de rest van dit jaar de sessies gepland. Uiteraard moeten we een slag om de arm houden, want het kan natuurlijk gebeuren dat we gezien de situatie door de Corona sessies moeten verzetten naar een later moment. Voor nu staan de sessies gepand voor:

  • Zondag 31 oktober
  • Zondag 14 november
  • Zondag 19 december

Wat neem je mee naar de sessie?

  • Een laptop. Wij hebben ook een beperkt aantal leenlaptops. Geef dit aan op het inschrijformulier.
  • Neem een USB stick mee om je werk op te slaan indien je een computer leent.
  • En vooral heel veel enthousiasme!

Wat kan je van ons verwachten?

  • Wij hebben cool lesmateriaal voor je.
  • Een leuke gezellige omgeving met enthousiaste mentoren en leeftijdsgenootjes om te leren programmeren.
  • Een versnapering en drinken.

Blokken-systeem

Normaliter kan je kiezen uit twee tijdsblokken. Omdat we nu een max hebben van 8 kinderen is de tijd enkel van 13:00 – 14:30 uur. Inloop is vanaf 12:45 uur. Wees op tijd!

Geen deelnamekosten

Coderdojo is voor iedereen, ongeacht achtergrond of financiële draagkracht. Coderdojo is gratis en blijft gratis. Wil je sponsor zijn zodat we materialen kunnen kopen en op termijn meer aanbod kunnen creëren? Stuur ons een mail of spreek ons aan. Niet in het bezig van een laptop? Geen probleem! Geef aan op het formulier dat je tijdens de sessie een laptop van ons wilt lenen. Er zijn een beperkt aantal op voorraad, dus probeer indien mogelijk of zelf een laptop mee te nemen of er eentje te lenen.

En nu? Schrijf je in!